Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei
Ora Madrid:
Ora Chişinau:

Linkuri utile


Privatization


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Pentru informaţii privind perfectarea buletinelor de identitate, paşapoartelor biometrice, titlurilor de călătorie, actelor notariale (procuri, declarații, etc.), certificatelor consulare, certificatelor de stare civilă și altor acțiuni consulare, inclusiv programul de lucru, rugăm sa accesaţi rubrica - Servicii Consulare.

Anunţuri

 • Târgul de Crăciun “La Navideña” 2018 2018.12.27

  Târgul de Crăciun “La Navideña” 2018

  În perioada 14-23 decembrie 2018, la Madrid, s-a desfășurat adiția a IV-a a Târgului internațional al culturilor „La Navideña”, prilejuit Crăciunului și tradițiilor de celebrare a sărbătorilor de sfârșit de an.

 • ANUNȚ!<br>Vă invităm la Târg de Crăciun din Madrid! 2018.12.05

  ANUNȚ!
  Vă invităm la Târg de Crăciun din Madrid!

  In perioada 14-23 decembrie 2018, Ambasada Republicii Moldova va participa la Târgul de Crăciun, organizat anual de Comunitatea de Madrid cu ocazia sărbătorilor de iarnă – Feria Internacional de las Culturas, care va avea loc în piața Matadero, din Madrid.

 • Perspectivă operării zborurilor directe Madrid-Chișinău de către Air Europa 2018.11.28

  Perspectivă operării zborurilor directe Madrid-Chișinău de către Air Europa

  Examinarea posibilităților de inițiere a colaborării Republicii Moldova în domeniul aerian prin operarea de zboruri directe Madrid-Chișinău, dar și în domeniul turistic au servit subiecte de discuție la întrevederea Ambasadorului Republicii Moldova la Madrid, dna Violeta Agrici cu Directorul pentru Relații Instituționale al Grupului Globalia, dl Manuel Panadero Lopez.

 • Întrevederea cu Șefa Misiunii Organizației Internaționale a Migrației din Madrid 2018.11.22

  Întrevederea cu Șefa Misiunii Organizației Internaționale a Migrației din Madrid

  În perspectiva consolidării și identificării mecanismelor pentru aprofundarea colaborării Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Spaniei cu Misiunea Organizației Internaționale a Migrației din Madrid, Ambasadorul Violeta Agrici a avut o întrevedere cu Șefa Misiunii OIM, dna Maria Jesus Herrera.