Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei
Ora Madrid:
Ora Chişinau:

Linkuri utileCentrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Pentru informaţii privind perfectarea buletinelor de identitate, paşapoartelor biometrice, titlurilor de călătorie, actelor notariale (procuri, declarații, etc.), certificatelor consulare, certificatelor de stare civilă și altor acțiuni consulare, inclusiv programul de lucru, rugăm sa accesaţi rubrica - Servicii Consulare.

Anunţuri

 • Sărbătorirea Mărțișorului în Spania 2018.03.07

  Sărbătorirea Mărțișorului în Spania

  In perioada februarie-martie 2018 Ambasada Republicii Moldova în Spania a organizat un șir de activități dedicate Mărțișorului, toate în contextul declarării acestei tradiții ca parte a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității UNESCO.

 • 2018.02.28

  Anunț cu privire la zilele de odihnă

  Stimați cetățeni ai Republicii Moldova,

  Vă informăm, că potrivit Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 89 din 24.01.2018, zilele de 8 și 9 martie 2018 (respectiv joi și vineri), precum și zilele de 30 aprilie și 01 mai 2018 (respectiv luni și marți) vor fi zile libere (nelucrătoare).

  Prin urmare, în zilele menționate Ambasada nu va funcționa.

 • Anunț 2018.02.20

  Anunț

  Stimați cetățeni,

  Vă invităm la concertul irepetabilei trupei de artiști Alex Calancea Band – ”Mărțișor de acasă 2018”, care va avea loc la 25 martie 2018, în sala American Lake de pe adresa: Calle Castelldefels, 11, 08850 Gavà, Barcelona.

  Intrarea este gratuită!

  Veniți cu rude, prieteni, colegi și savurați din adevărata muzică de acasă!

  Vă așteptăm cu drag!

 • “Ambasada vine mai aproape de tine” în or. Santander 2018.02.16

  “Ambasada vine mai aproape de tine” în or. Santander

  Stimați cetățeni ai Republicii Moldova,

  Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei informează despre faptul că, funcționarul consular al Ambasadei, dl Ion PANFIL, se va afla pe data de 26 februarie 2018 în deplasare de serviciu în orașul Santander, pentru a oferi servicii consulare, precum și informații legate de acestea.