Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Linkuri utileCentrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Activitatea ambasadei

MAEIE anunţă despre lansarea concursului naţional “Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova”

Începând cu 3 octombrie curent, tinerii pot aplica la concursul naţional “Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova”, ediţia a IV-a.

1. Concursul de Excelență – rubrica tradițională, care premiază cei mai buni studenți moldoveni din străinătate conform informațiilor prezentate în dosarul de participare. Juriul va ține cont atît de rezultatele academice, de implicarea civică/socială, precum și de promovarea Republicii Moldova în țara de reședință sau în alte contexte internaționale. Studenții vor fi premiați în cadrul a 3 categorii principale:

     - Licență

     - Masterat

     - Doctorat

2. „GSORM talks” – Rubrică nouă ce invită 5 tineri cu experiență academică/profesională internațională să prezinte pe scena GSORM câte un discurs structurat, inspirațional.

3. „Reveniri care inspiră” continuă promovarea realizărilor frumoase ale tinerilor reveniți în Moldova după absolvirea studiilor peste hotare.

Depunerea dosarului de participare se va efectua prin încărcarea CV-ului pe site-ul GSORM, http://www.galastudentilor.md, și prin completarea unui formular online.

Agenda evenimentelor:
Depunerea dosarelor: 3 octombrie-15 noiembrie
Procesul de jurizare: 15 noiembrie-5 decembrie
Ceremonia de premiere: 27 sau 28 decembrie.

http://galastudentilor.md/despre-program/

http://www.mfa.gov.md/comunicate-presa-md/505513/