Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Linkuri utileCentrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Activitatea Ambasadei

Întrevederea Ambasadorului Republicii Moldova în Regatul Spaniei cu Secretarul General al Organizației Mondiale a Turismului

La 24 august 2017, Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Spaniei, dna Violeta Agrici, a avut o întrevedere cu Secretarul General al Organizației Mondiale a Turismului, dl Taleb Rifai.

Discuțiile au pus în revistă stadiului participării Republicii Moldova în cadrul Organizației și aspecte ce țin de dinamizarea domeniul turismului în Moldova. Ambasadorul a apreciat drept valoroasă susținerea și expertiza oferită de OMT statelor membre în domeniul turismului, evenimentul oferind prilejul de a reitera interesul statului nostru față de valorificarea potențialului turistic al Republicii Moldova cu suportul și asistența organizației.

La rândul său, Secretarul General al OMT a reiterat sprijinul organizației sale parcursului european al Republicii Moldova, menționând că reformele inițiate de Executiv pentru modernizarea țării și consolidarea instituțiilor sunt binevenite, pronunțându-se, totodată, în favoarea consolidării și dimensiunii turistice a Republicii Moldova.