Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Linkuri utile

Privatization


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Activitatea Ambasadei

Întrevederea cu Vicepreședintele Confederației spaniole a organizațiilor antreprenoriale

Prezentarea situației social-economice din țara noastră și identificarea posibilităților de colaborare a companiilor din Republica Moldova și Regatul Spaniei a servit bază pentru discuțiile Ambasadorului Violeta Agrici cu Vicepreședintele Confederației spaniole a organizațiilor antreprenoriale Joaquin Gay de Montella din 16 octombrie 2018.

În cadrul întrevederii a fost purtat un schimb de opinii pe marginea situației social-economice din Republica Moldova, Ambasadorul făcând o prezentare generală a potențialului pe care îl poate oferi Republica Moldova din punct de vedere a dezvoltării unei afaceri, prin enumerarea condițiilor și avantajelor pe care le oferă climatul investițional din Republica Moldova.

Vicepreședintele Confederației s-a arătat interesat de succesele economice ale Republicii Moldova, de oportunitățile investiționale și aspecte legate de valorificarea procesului de privatizare a bunurilor publice. În acest sens, au fost trasate linii de perspectivă și modalitățile de colaborare a mediului antreprenorial din Republica Moldova cu cel spaniol.