Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Linkuri utile

Privatization


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Activitatea Ambasadei

Întrevederea cu Șefa Misiunii Organizației Internaționale a Migrației din Madrid

În perspectiva consolidării și identificării mecanismelor pentru aprofundarea colaborării Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Spaniei cu Misiunea Organizației Internaționale a Migrației din Madrid, Ambasadorul Violeta Agrici a avut o întrevedere cu Șefa Misiunii OIM, dna Maria Jesus Herrera.

Discuțiile întrevederii s-au axat pe abordarea unor elemente ale sistemului național de referire (SNR) spaniol pentru protecţia şi asistenţa victimelor şi potenţialelor victime ale traficului de fiinţe umane, procedeele și mecanismele utilizate în cadrul acestuia, dar și pe proiectele care sunt implementate de OIM Madrid în domeniul recepționării, plasamentului, integrării și returnării migranților. Totodată, dna Ambasador a făcut o prezentare generală a profilului migrațional al cetățenilor Republicii Moldova aflați pe teritoriul Spaniei, dar și a activității Ambasadei destinate acordării protecției și asistenței cetățenilor țării noastre în țara de acreditare.

La reuniune, dna Ambasador a fost asigurată de către Șefa Misiunii OIM Madrid de întreaga susținere din partea echipei acesteia în caz de necesitate.