Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Linkuri utile

Privatization


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Activitatea Ambasadei

Perspectivă operării zborurilor directe Madrid-Chișinău de către Air Europa

Examinarea posibilităților de inițiere a colaborării Republicii Moldova în domeniul aerian prin operarea de zboruri directe Madrid-Chișinău, dar și în domeniul turistic au servit subiecte de discuție la întrevederea Ambasadorului Republicii Moldova la Madrid, dna Violeta Agrici cu Directorul pentru Relații Instituționale al Grupului Globalia, dl Manuel Panadero Lopez.

Subiectul primar al întrevederii s-a centrat pe posibilitatea operării în perspectivă a zborurilor directe între Madrid și Chișinău, Ambasadorul făcând o prezentare a potențialului turistic și economic al Republicii Moldova și informând despre situația de pe piața aeriană moldovenească. Air Europa s-a arătat cointeresată de această colaborare, interlocutorul informând că va iniția un studiu detaliat în acest sens. Dl Panadero a ținut să remarce că acest proiect ar putea fi unul în premieră pentru companie în spațiul Europei Centrale și de Sud-Est.

Globalia Corporacion Empresarial SA este primul grup turistic spaniol, format dintr-un ansamblu de întreprinderi/companii independente cum ar fi: compania de zbor Air Europa, operatorul turistic Travelplan, hotelurile Be Live Hoteles și Melody Marker etc.