Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Linkuri utile

Privatization


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Activitatea Ambasadei

Târgul de Crăciun “La Navideña” 2018

În perioada 14-23 decembrie 2018, la Madrid, s-a desfășurat adiția a IV-a a Târgului internațional al culturilor „La Navideña”, prilejuit Crăciunului și tradițiilor de celebrare a sărbătorilor de sfârșit de an.

Participanții, peste 60 de Misiuni diplomatice acreditate în Spania, printre care și Ambasada Republicii Moldova, au asigurat buna desfășurare a târgului. Pe parcursul a zece zile au fost organizate cca 300 de activități diverse: ateliere de artizanat și bucătărie, cursuri de dansuri, defileuri de modă, jocuri pentru copii, concerte de muzică și dansuri tradiționale ale diferitelor popoare, muzică rock și clasică... În cele cca 70 de căsuțe-standuri vizitatorii au putut vedea și procura diverse produse specifice țărilor reprezentate la Târg.

Ambasada Republicii Moldova în Spania a participat pentru a două oară la „La Navideña” și a promovat o gamă largă de produse autohtone alimentare, vinicole și de artizanat. Aspectul și gustul colacilor, savoarea merelor, perelor, strugurilor și mai ales a gutuilor moldovenești a fost o adevărată revelație pentru vizitatorii standului “Republica Moldova”. S-au bucurat de mare succes vinurile și spumantele de Purcari, Mileștii Mici, Cricova și Chateau Vartely, bomboanele fabricii „Bucuria”, deja cunoscute vizitatorilor din anul trecut, 2017. Oaspeții Târgului de Crăciun 2018 au fost plăcut surprinși de calitatea și varietatea produselor întreprinderilor „Lefrucom”, „Melemgem”, „Doctor Farm”, paleta mărfurilor prezentate fiind completată cu ii și cămăși confecționate de întreprinderea “Mândria”.

Ansamblul “Moldovioara”, format din membrii comunității moldovenilor din Santander, a deschis parada prezentărilor artistice pe scena „La Navideña” la 15 noiembrie cu un program de dansuri și colinde tradiționale, iar duminică 16 decembrie, în cadrul Show-ului culinar, publicul a vizualizat modul de preparare și a servit savuroasa zeamă de găină cu tăiței de casă.

Galerie foto