Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Linkuri utile

Privatization


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Evidenţă consulară (Inscripción consular)

Programul de lucru cu solicitanții luarii la evidenţă consulară este în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, între orele 08.30 – 11.30. Actele/certificatele privind evidenţa consulară se eliberează în aceeaşi zi, între orele 14.00 – 17.00.

Serviciul se oferă cu programare prealabilă, programarea se oferă de luni până vineri între orele 13.30-17.00, la numărul de telefon +34 91 828 79 89 sau adresa de e-mail: consul.madrid@mfa.md, cu invocarea motivului, numelui/prenumelui solicitantului, localității/provinciei de reședință din Spania și a unui număr de telefon

Evidenţa consulară este procedura prin care cetăţenii Republicii Moldova, care se stabilesc temporar sau permanent în Regatul Spaniei, se înregistrează benevol la Ambasada Republicii Moldova la Madrid.

Solicitarea de a fi luat la evidenţă consulară poate fi efectuată fie direct pe pagina electronică a Ambasadei, fie la sediul Ambasadei.

Luarea la evidenţă consulară este gratuită.

Pentru luarea la evidenţă consulară, solicitantul prezintă:

În cazul solicitării unui certificat consular privind evidenţa consulară, solicitantul prezintă:

Important!

Cererile de evidenţă consulară/certificate privind evidenţa consulară, efectuate la sediul Ambasadei, se depun de către solicitant personal sau de către rudele de gradul I, sau prin intermediul unui reprezentant legal.

În cazul în care actele nu se depun personal, se va face dovada rudeniei sau a reprezentării prin prezentarea actelor originale, însoţite de o fotocopie.