Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Linkuri utile

Privatization


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Activități și evenimente

EUROPA – ACASĂ

Dragi prieteni din diasporă,

Voi sunteți în Europa și voi sunteți cei care puteți aduce Europa acasă. Spuneți-le rudelor și familiilor dumneavoastră ce v-a impresionat în Europa, povestiți-le ce v-a marcat cel mai mult, explicați-le ce și de ce ați dori să găsiți acasă, în Moldova, din cele văzute și trăite în Europa.

Trăim în timpuri cînd doar uniți, doar cot la cot, cei din țară și cei de peste hotare, putem împinge Moldova mult înainte pe calea dezvoltării și modernizării - în Uniunea Europeană.

Scrieți o scrisoare despre Europa pentru cei de acasă, iar noi o vom transmite către cei dragi Dumneavoastră!

De asemenea, vă invităm să le scrieți Prim-miniștrilor din statele Uniunii Europene ca să-i convingeți, în baza propriilor voastre exemple și a propriilor argumente, că Moldova merită să fie susținută și promovată – pentru că Moldova merită să fie membră cu drepturi egale a marii familii europene!

Pentru a expedia scrisorile, utilizați site-ul:

www.europa-acasa.md

Îmreună să susținem Moldova!

Pe 27 iunie a.c., în ziua în care Republica Moldova a semnat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei a sărbătorit evenimentul, invitînd reprezentanții diasporei și reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe ale Spaniei. Cu această ocazie, împreună a fost organizat un flashmob la tema ”EU aduc Europa acasă”. De asemenea, a fost prezentată scrisoarea unui copil aflat în Spania, adresată Președintelui Guvernului spaniol Mariano Rajoy, prin care se solicită susținerea Guvernului Moldovei în parcursul său european.


pdf[879 Kb]
Scrisoare catre Premierul Spaniei. Patricia Popov