Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Linkuri utile

Privatization


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Activități și evenimente

Tîrgul Internațional al Culturilor dedicat Sărbătorilor de iarnă

În perioada 17-22 decembrie 2015, în inima capitalei Spaniei, s-a desfășurat, în premieră, sub auspiciile Primăriei municipiului Madrid, Tîrgul Internațional de Crăciun.

Republica Moldova a participat, în rînd cu alte circa 40 de state, cu un stand propriu, care a fost vizitat și apreciat înalt de către edilul capitalei, doamna Manuela Carmena, bucurîndu-se de mult succes din partea vizitatorilor.

Participarea Republicii Moldova la evenimentul în cauză a fost posibilă datorită muncii colosale, dedicației și pasiunii echipei formate din membri ai asociațiilor diasporale moldovenești din Spania.

Ambasada aduce sincere mulțumiri dnei Mariana Cojocaru (asociația „Comunitatea moldovenilor din Madrid”), dlui Pavel Costaș, dnei Diana Baidu Lungu și dnei Cristina Rusu (asociația „Salvados para salvar”), dnei Raisa Munteanu (asociația „Trajano”), drei Natalia Andronic (autoarea blogului „Descubre Moldavia”), dnei Elena Nazarova (asociația „EștiMoldova”) și tuturor concetățenilor implicați în organizarea evenimentului, pentru eforturile de promovare a valorilor culturale și a unei imagini atractive a Republicii Moldova.