Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Linkuri utile

Privatization


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Titlul de călătorie

Ambasada eliberează titluri de călătorie cetăţenilor Republicii Moldova aflaţi peste hotare, apatrizilor şi cetăţenilor străini cu domiciliu permanent în Republica Moldova, care intenţionează să se întoarcă în Republica Moldova, în situaţia în care:

Pentru obţinerea unui titlu de călătorie este necesară programare. Programarea se oferă în zilele de luni până vineri, între orele 13.30-17.00, la numărul de telefon +34 91 828 79 89 sau adresa de e-mail: consul.madrid@mfa.md, cu invocarea motivului, numelui/prenumelui solicitantului, localității/provinciei de reședință din Spania și a unui număr de telefon

Cererea urmează a fi prezentată în zilele de primire a cetăţenilor (luni-joi), între 08:30 și 11.30. Eliberarea documentului se efectuează în aceeași zi, între 14:00 - 17:00.

În cazuri particulare, şi anume atunci cînd este necesară examinarea mai aprofundată a cererii de eliberare a titlului de călătorie/consultarea autorităților competente moldovenești, termenul de eliberare poate fi prelungit de la 3 pînă la 5 zile lucrătoare de la data depunerii unei cereri admisibile.

Pentru obţinerea titlului de călătorie urmează a fi prezentate:

IMPORTANT: